Produkty pro lelit bianca (1)

Pasterizovaný tekutý vaječný žloutek

Pasterizovaný tekutý vaječný žloutek

Tekutý pasterizovaný vaječný žloutek je všestranná a vysoce kvalitní surovina, ideální pro přípravu omáček, cukrářských výrobků a dalších kulinářských aplikací. Jeho vysoký obsah sušiny zaručuje optimální výkon při výrobě produktů, poskytující výjimečnou texturu a chuť, které obohacují každou recepturu. Tento produkt je zvlášť doporučován pro gastronomii, cukrářství a pekárny, zajišťující konzistentní a lahodné výsledky. Dostupný v lahvích o objemu 0,5 litru, 1 litru a bag in box o objemu 10 a 20 litrů, stejně jako v kontejnerech o objemu 1.000 litrů, tekutý pasterizovaný žloutek se přizpůsobí potřebám jakéhokoli zařízení. Jeho snadné použití a skladování, spolu s jeho nadstandardní kvalitou, z něj činí preferovanou volbu pro šéfkuchaře a kuchaře, kteří hledají vysoce kvalitní suroviny pro své kulinářské výtvory.